معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد قلندرشریف: وظیفه شهرداری خدمت صادقانه و جهادی است آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ۹ هزار معلم برای مدارس عشایری تامین می‌شود | مدارس کانکسی را به مدارس مناسب تغییر می‌دهیم

  • کد خبر: ۱۱۶۵۷۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۶
وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ۹ هزار معلم برای مدارس عشایری تامین می‌شود | مدارس کانکسی را به مدارس مناسب تغییر می‌دهیم
وزیر آموزش و پرورش در مشهد گفت: کشورما، کشور کشاورزی پایه است و از ارکان تولید است. باید تلاشمان این باشد که دانش آموزان عشایر و مدارس آن‌ها را تقویت کنیم.

مهدی بی باک|شهرآرانیوز، یوسف نوری در حاشیه مراسم افتتاحیه اردوی دانش آموزان عشایر کشور در مشهد در گفتگو با خبرنگار ما افزود: در جشنواره دانش‌آموزان عشایر هستیم. یک جشنواره فرهنگی، آموزشی و ورزشی است که برای تقویت بنیه علمی و بروز توانمندی‌های دانش آموزان عشایر برگزار شده است.
وی با بیان اینکه کشورما، کشور کشاورزی پایه است و از ارکان تولید است. باید تلاشمان این باشد که دانش آموزان عشایر و مدارس آن‌ها را تقویت کنیم، اظهارداشت: باید نیروی انسانی به اینجا داده شود و آنجایی که امکانات نیست از مدارس شبانه روزی استفاده شود. این جشنواره برای ۱۵۰۰ نفر از دانش آموزان برگزار می‌شود، اجتماعی است که هم دانش اموزان ابراز توانمندی‌های خود را داشته باشند و استان‌هایی که مدارس عشایری دارند بیایند و توانمندی‌های خود را نشان دهند و از طرفی هم در دهه امامت و ولایت در مشهد دانش آموزان از این مکان معنوی بهره می‌گیرند.
به گفته وی، ۲۱۸ هزار نفر دانش آموز عشایری داریم، که در مدارس عشایری هستند و برخی در مدارس شبانه‌روزی مشغول به تحصیل هستند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در ابتدای آغاز به کار یک قرارگاهی به عنوان قرارگاه عدالت تربیتی و برابر آموزشی ایجاد شده که هدف اصلی این قرارگاه استان‌های مرزی و دارای دانش‌آموزان عشایری است که ابتدا برای این دانش آموزان معلم ثابت درنظر بگیریم. در این خصوص ۲۷ هزار معلم نیاز داریم. امسال یک سوم این نیرو‌ها برای مناطق تامین خواهد شد. حدودا ۹ هزار نیرو تامین خواهد شد.
نوری خاطرنشان کرد: مراحل بعدی نیز تجهیزات و امکانات است که اقداماتی درحال انجام است. همچنین در زمینه زیر ساخت‌های فیزیکی در بعضی مناطق عشایری هنوز کانکس و مدارس سنگی خشکه چین داریم. چون سازه‌های سبک و مناسب وجود دارد مدارس کانکسی را به مدارس مناسب تغییر خواهیم داد.
به گفته وی، برای سال تحصیلی جدید قرار بر این است در مناطقی که موانع نداریم تا پایان سال ۱۴۰۱ این مدارس را به پایان برسانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->